Over ons


Wij Annemarie Kerkdijk ( voorheen Salon Anne ) en Chantal Helming ( voorheen Chantal's Hair & Beautysalon ) zijn per 1 september 2018 samen '' New Rootzz "
gestart. Annemarie die al 8 jaar ambulant kapster bij u aan huis kwam was het eigenlijk wel een beetje zat om telkens overal heen te rijden en het begon steeds moeilijker te worden om de tijden en de uren te kunnen combineren met haar kinderen. Altijd was het haar droom om toch nog eens een eigen kapsalon te kunnen hebben waar de mensen naar haar toe komen.
Chantal die in februari 2018 haar 10 jarig jubileum vierde in haar eigen kapsalon aan het Westeinde kreeg in april dit jaar te horen dat de huur verhoogd ging worden. Dit  zette Chantal aan het denken wat te gaan doen. Aanvechten en geen verstandhouding meer met elkaar hebben of de knoop doorhakken en ermee te gaan stoppen hoe moeilijk het ook is. 3 meiden in dienst die ander werk moeten zoeken en zelf ook op zoek naar een andere baan. Toch voor het laatste gekozen, en in snel tempo had iedereen een andere baan. Totdat op het laatst Chantal werd benaderd om toch nog een pand ( voorheen Limburgia ) te kunnen gaan huren, maar alleen was dat niet te doen en heeft toen Annemarie benaderd of zij er ook wat voor voelde om samen een nieuwe kapsalon te gaan starten. En zo is per 1 September 2018  '' New Rootzz '' ontstaan.
Wij zijn allebei super blij om zo onze passie voort te kunnen zetten en al onze klanten te kunnen en mogen verwelkomen in een gemoedelijke sfeer met een lekker kopje koffie of thee in onze prachtige salon.

Groet Annemarie & Chantal
Share our website